יום רביעי, 31 במאי 2017

סימפלי גוד- מוצרים כחול לבן להיריון, תינוקות ופעוטות

סימפלי גוד- מוצרים להיריון, תינוקות ופעוטות


*צילום מתוך האתר ל אלינור


הכירו את אלינור רון מכפר סבא. אלינור ובעלה, ישי, הקימו את המותג simply good שהוא בית לתינוקות ופעוטות, ויש בו גם מוצרים לנשים בהיריון.

אני אומרת שזה מותג שהוא בית כי יש בו הכל. סימפלי גוד היום הוא מותג הבית של רשת שילב וכשאני הלכתי לראות את המוצרים, המוכרת אמרה לי שיש מהם המון ומה אני רוצה לראות. כמובן שביקשתי לראות את כל המוצרים- ואכן עברתי על כל המדפים עליהם הם היו מסודרים.  אם עשה לי חשק לתינוק?  הכי כן!!  הרכות, הצבעוניות, הרוך, המגע. והכל כ"כ שימושי וידידותי למשתמש.




* צילום מתוך האתר של אלינור

את המוצרים הם מוכרים לאירופה, אוסטרליה ,ברזיל, יפן, סין, ארה"ב ועוד וכמובן בישראל ברשת שילב.
בין המוצרים הרבים ניתן למצוא: מנשאים מסוגים שונים, פופים, פופים צפים לאמבטיה, כיסויים לעגלות, ריפודיות לעגלות, נחשושים, כריות וסינרי הנקה, כריות היריון, מגבת פרפרים לתינוקות, וילון לרכב, כריות הגבהה לכסא, כיסוי למושב אמבטיה, תיקים לעגלות, סלי רשת לעגלות ועוד.
ביקשתי מאלינור שתספר את סיפורה המיוחד: שכן הכל התחיל מסיפורה האישי. גם המקום בו נתפרים המוצרים- לא קונבנציונלי. 


* צילום מתוך האתר של אלינור


 והנה סיפורה בגוף ראשון:

אני אלינור רון – בת 42 בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה. נשואה לישי רון, בן 44, בעל תואר ראשון בפסיכולוגיה. הכרנו והתאהבנו במהלך הלימודים באוניברסיטה. למעשה, עלינו לקבל את תעודת הסיום של התואר עם בננו הבכור, איליי, היום בן 17. יש לנו גם יהלי בן 13 ואת רואי בן 12. כדי לאזן את יחס הבנים על הבנות בבית, יש לנו גם כלבה מדהימה – מיקה.
לפני הקמת העסק, אישי עבד בחברת 'הסברו ישראל' כסמנכל מכירות ארצי, ואני עבדתי במכללה לרפואה משלימה כיועצת מכירות. היינו זוג מאוהב, שחלם לעבוד יחד, אבל החיים ניתבו אותנו לכיוונים אחרים. אישי נסע בבוקר לעבודה, אני לזו שלי והיינו נפגשים רק בשעות אחר הצהריים המאוחרות. אז היינו יושבים ומפנטזים כמה מדהים היה יכול להיות לו היינו נמצאים 24 שעות יחד..

הכל השתנה כשבני הבכור, איליי,  נולד פג, במשקל של  2 ק"ג בלבד וחיפשתי מנשא מתאים שאוכל להחזיק אותו קרוב אליי, כל המנשאים היו גדולים מדי בשבילו, הוא נבלע בתוכם ואני חיפשתי מנשא שיחזיק אותו קרוב אליי ויעטוף אותו בתחושת חמימות כמו של רחם. חברים שבדיוק חזרו מדרום אמריקה, הסבירו לי ששם נהוג לקשור את התינוק לאם באמצעות בד. אישי בעלי ואני ניסינו טכניקות שונות של קשירה ותוך כדי תנועה פיתחנו אפשרויות נשיאה נוספות. אנשים ראו אותנו ברחוב עם המנשא והתחילו לשאול שאלות ולהתעניין ואז הבנו שצריך להפיץ את הבשורה להורים רבים ככל האפשר.   התחלתי למכור את המנשא מבית לבית ובמהרה גיליתי התעניינות רבה במיוחד אצל הורים לפגים, מתובנה זו נולד מנשא הבד "מנסארי", מנשא הבד הראשון שנמכר בארץ, שהפך ללהיט בקרב הורים לתינוקות רכים, ועל שמו נקראה גם החברה.  

מכרתי את המנשא מבית לבית בערך כשנה ולאחר מכן נפלה לידיי הזדמנות נדירה ונפגשתי עם יעל כץ, פסיכולוגית התפתחותית בשילב, שהיתה באותה עת בשלבי הריון סופיים. נתתי לה לנסות את המנשא ומשם הדלת לשילב היתה פתוחה בפניי. העסק התחיל לתפוס תאוצה ואישי- בן זוגי החליט לעזוב את העבודה ולהצטרף אליי. התחלנו בפיתוח מוצר נוסף, מגבת פרפרים, שהפכה ללהיט בקרב הורים לתינוקות.
בתקופה זו תפרנו את מוצרינו בשטחי הרשות. החלטנו למנף את נושא הייצור, לתרומה לקהילה ועברנו לתפור בכלא איילון. פגשנו בכלא אסירים המרצים מאסרים ממושכים, לעיתים מאסרי עולם, אשר כחלק מהשיקום שלהם, התמקצעו בתפירה ובגזירה.

הייצור במתפרות של הכלא מרתק ומעניק תחושה עצומה של סיפוק מעצם הידיעה שהמוצרים שלנו מסייעים לאסירים בשיקום ומעצם הדיסוננס הכמעט בלתי אפשרי שבין האסירים הקשוחים היושבים רכונים אל מכונות התפירה במדיהם הכתומים, לבין הרכות והצבעוניות של מוצרי התינוקות.
ככל שפיתחנו מוצרים נוספים, הגיע הביקוש ממדינות אחרות: שינינו את שם החברה ל- Simply good  והתחלנו להשתתף בתערוכת מוצרי התינוקות הגדולה בעולם, המתקיימת מידי שנה בגרמניה. כיום מוצרינו נמכרים באירופה, אוסטרליה, ברזיל, יפן, קוריאה, סין, הונג קונג, ארה"ב וקנדה. בישראל אנו מותג הבית של רשת "שילב.

* צילום מתוך האתר של אלינור


היום, שנים אחרי שקיבלתי את רעיון  הבד ששינה את חיי, אני יודעת שעסק מצליח נבנה מלמטה, מהשטח, מיצירת ביקוש מקהל הצרכנים. גם אם את מתחילה במכירת מוצר אחד מדלת לדלת, ואת מאמינה שיש לך "ביצת זהב" ביד,  את יכולה להתקדם, להתפתח ולהצליח "בגדול", להיות בעליו של עסק מצליח בארץ ובעולם שממוצריו נהנים הורים וילדים רבים, ולשלב את הקריירה ביחד עם גידול 3 ילדים. 
הטיפ הכי גדול שאני יכולה לתת לכן:
להעיז, לא לפחד, להאמין בעצמך.
אם יש לידך את האיש שלך ויש לכם הרבה אהבה בלב, נסו למצוא את הדרך כדי להיות יחד כמה שיותר – זו זכות שלא רבים מממשים וחבל.

את המוצרים ניתן למצוא ברשת שילב וכן באתר של שילב





* צילום מתוך האתר של אלינור


* צילום מתוך האתר של אלינור

*מתוך האתר של אלינור

* מתוך האתר של אלינור

* מתוך האתר של אלינור

* מתוך האתר של אלינור

יום ראשון, 28 במאי 2017

מטבחי ארן מארחים את 'אלבה וטלי'- בוטיק חלבי

מטבחי ארן מארחים את 'אלבה וטלי'- בוטיק חלבי

*מטבחי ארן, צילום יח"צ

 חייבת לציין בפוסט הזה את בלוג האפיה שלי:  ליטל א-ב של עוגה בחושה, בו יש מתכונים שלי לעוגות בחושות ועוגיות.  מי שעדיין לא מכיר אותי ואת הבלוג, אז נעים מאוד. אתם יותר ממוזמנים להיכנס לבלוג הטעים והמיוחד שלי ולבחור לכם מתכון להכין. הכל בקערה אחת, קל ופשוט גם למי שלא יודע לאפות.

* מטבחי ארן, צילום יח"צ


ההקדמה הזו היא עבור הפוסט הזה. ממש לא מכבר הוזמנתי לאירוע ערב בחנות המטבחים של ARAN מטבחים בנתניה בשילוב סדנת אפייה עם 'אלבה וטלי' שלהן יש קייטרינג בוטיק לפינגר פוד.  לזה לא יכולתי לסרב, שהרי אני אוהבת מאוד את עולם המטבח והאפייה והערב הזה הוא שילוב נהדר.

* מטבחי ארן, צילום יח"צ


הגענו קבוצה של בלוגריות נחמדות והיתה גם צלמת מקצועית שתיעדה את הערב. ערב בנות במיטבו בו למדנו להכין 2 קינוחים: האחד קינוח בכוס והשני פחזניות ממולאות בקרם פטיסרי.  ללקק את האצבעות.  הודגמו כל שלבי ההכנה של המנות, ואני אף השתתפתי בטעימה בזמן ההכנה כשטלי הקונדיטורית ביקשה ממני עזרה.

* צילום ליטל מאירי


היה טעים, מלמד מאוד, הסברים מפורטים. אכלנו, צחקנו, נהנינו וגם קיבלנו הביתה עוד מהמתוקים כדי שתהא לנו תזכורת מעימה גם בבית.   

   עיצוב המטבחים חדשני, צעיר, צבעוני ומעז. סימנתי לי בראש כבר כמה דברים שאשמח ליישם במטבח שלי, לכשיהיה לי אחד משלי...

* טלי בפעולה. צילום ליטל מאירי


מטבחי ארן, סניף נתניה וסניף עפולה הם חלק מרשת המטבחים האיטלקית המוכרת שקיימת בארץ כבר יותר מעשרים שנה.כל מטבחי החברה מיוצרים באיטליה ומוכרים כמטבח האיטלקי הנמכר ביותר בעולם, בעלי סטנדרטים ואיכות גבוהים במיוחד ובלתי מתפשרים.
המטבחים עומדים בתווי התקן הגבוהים ביותר בשוק המטבחים העולמי ובכל שנה מעוצבים דגמי מטבח חדשים ומהפכניים. מטבחי ארן ידועים גם בארץ כאחת מהרשתות המובילות בתחום של העיצוב הייצור והשיווק של המטבחים.
סניף עפולה- הכורם 1, איזור התעשייה עפולה, 0537165868סניף נתניה- שדרות גיבורי ישראל 13 איזור התעשייה פולג, נתניה 0547


www.aranisrael.co.il
www.facebook.com/AranAfula1
www.facebook.com/AranNatanya


'אלבה וטלי' קייטרינג בוטיק חלבי


הקייטרינג של 'אלבה וטלי' מציע את שירותיו לאירועי בוטיק, לאירועים פרטיים, לאירועים עסקיים, ומגשי אירוח.אלבה וטלי רכשו את השכלתן בבית הספר הגבוהה לקולינריה 'בישולים' והשתלמויות רבות עם שפים מהארץ ומהעולם במגוון רחב של טכניקות ועוסקות באוכל כבר שנים רבות, לפני שנתיים וחצי חברו יחד לצוות אחד.


העבודה המשותפת של שתיהן כמו גם האהבה למקצוע מפיקה את מיטב המנות עם חומרי הגלם הטובים ביותר. הירקות הנבחרים בקפידה, הגבינות המיוחדות, הדגים הטריים והמאפים יוצרת חגיגה לחיך ומראה מדהים. שלא לדבר על המתוקים....התפריט נבנה לפי צורך הלקוח והתאמה מלאה לצרכיו ולאופי האירוע. המגוון מדהים, צבעוני וטרי, יש עושר של ריחות וטעמים וכמובן האסתטיקה והטעם שיש בכל פרט ומוצר.


בפייסבוק  www.facebook.com/SweetAlbaLaboratoireבאינסטגרם- albataly12



* צילום ליטל מאירי


מתכונים נהדרים שהוענו בערב, באדיבותן של אלבה וטלי




פרופיטרול קרמל אננס
בצק רבוך – פרופיטרול
250 גרם מים
250 גרם חלב
200 גרם חמאה
10 גרם מלח
10 גרם סוכר
300 גרם קמח
400 גרם ביצים

מחממים תנור ל250 מעלות.
מביאים לרתיחה את המים, חלב, סוכר, מלח וחמאה.
מסירים מהאש ומוסיפים בבת אחת את הקמח.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, מייבשים את המסה עוד מס שניות על אש נמוכה.
מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומקררים על מהירות בינונית.
מערבבים את הביצים הייטב.
לאחר שהבצק התקרר מוסיפים את הביצים בהדרגה, כל פעם קצת עד שהביצים נבלעות במסה ומוסיפים שוב.
מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן. על נייר אפיה מזלפים את הפחזניות בגודל של כ5-6 ס"מ
מכניסים לתנור ומכבים אותו –ל 20  דק, לאחר מדליקים תנור ל 170 מעלות ואופים עוד כ 25 דק' עד להשחמה. מצנינם

קרמל אננס
200גרם מחית אננס
30 גרם חלמון
40 גרם סוכר
15 גרם קורנפלור
7 גרם מסת ג'לטין  (1.5 גר' גלטין + 7.5גרם מים)
70 גרם חמאה




מכינים מסת ג'לטין
מחממים מחית אננס
בקערה טורפים את החלמונים, סוכר והקורנפלור.
מוסיפים את מחית האננס לתערובת החלמונים תוך כדי ערבוב מתמיד ומחזירים לסיר ומבשלים תוך ערבוב מתמיד על אש נמוכה עד לרתיחה.
מוסיפים את הג'לטין. מערבבים היטב.
מוסיפים את החמאה וטוחנים בבלנדר מוט
מכסים בניילון נצמד ומקררים.

שנטי קרמל
90 גרם סוכר לקרמל
150 גרם שמנת מתוקה
25 גרם מסקרפונה
12 גרם מסת ג'לטין . (2 גרם ג'לטין + 10 גרם מים)

מכינים קרמל – בסיר בעל שוליים גבוהים שמים סוכר ויוצרים קרמל – על אש נמוכה
במקביל מחממים שמנת מתוקה.
כשהסוכר נמס ונתקבל קרמל בהיר שופכים בזהירות את השמנת החמה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את המסקרפונה והג'לטין.
מקררים ל24 שעות
אננס קלוף וחתוך לקוביות 1/1
הרכבה
את הקרמו אננס נעביר לשק זילוף עם צנטר חלק
את השנטי קרמל נעביר לשק זילוף עם צנטר משונן (14)
נחתוך את הראש של הפחזנית.
נזלף קרמו אננס 2/3 מגובה הפחזנית.
מעל נפזר קוביות אננס עד לגובה הפתח.
מעל נזלף שנטי קרמל ונקשט ב 2 קוביות אננס


 * צילום ליטל מאירי


מוס פיסטוק, קרם פירות יער וקדאיף
מוס פיסטוק ושוקולד לבן
60 גרם מסת ג'לטין (10 גרם ג'לטין + 50 גר מים)
250 גרם חלב
100 גרם מחית פיסטוק
410 גרם שוקולד לבן מומס חלקית
12-15 גרם מחית פיסטוק
380 גרם שמנת מתוקה

ממיסים את הג'לטין במים.
בסיר מביאים לרתיחה את החלב ומוסיפים ג'לטין.
בקערה מניחים את השוקולד ואת מחית הפיסטוק ויוצקים מעל את החלב החם.
ממתינים מס' דקות וטוחנים בבלנדר מוט.
מוסיפים תמצית פיסטוק
מקררים ל 35 מעלות
מקציפים שמנת מתוקה לקצף רך ומקפלים לתערובת.
מעבירים לכד מזיגה

שערות קדאיף
250 גרם שערות קדאיף מפוררות
150 גר חמאה מומסת
80 גרם אבקת סוכר
100 גרם פיסטוק שבור גס
בקערה מערבבים היטב את כל החומרים עד שכל שערות הקדאיף מצופות היטב .
מפזרים בתבנית על נייר אפיה בשכבה אחידה דקה
אופים כ 15 דקות עד להזהבה



מחית פירות יער
300 גר פירות יער
100 גר אבקת סוכר
40 גר מיץ לימון
מניחים בסיר פירות יער ואבקת סוכר, מבשלים כ 10 דקות , טוחנים ומצננים היטב. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם

הרכבה:
בכוסיות אישיות מזלפים את המוס פיסטוק עד ל3/4 גובה הכוס
מעבירים למקפיא ל כ 30 דקות להתיצבות
מעל מניחים שיכבה  של כ- 1/2 ס"מ  מחית פירות יער ומעל מניחים שערות קדאיף עד גובה הכוס
ניתן לקשט בפירות יער טריים או דובדבן אמרנה

* צילום ליטל מאירי


*  צילום ליטל מאירי